Синоптик Наталка Діденко попередила про тумани та ожеледицю.

Половина грудня вже минула, а синоптичне майбутнє наразі на зиму не схоже. Антицеклон з дивним ім'ям Ядігар (Yadigar ) витіснить опади з більшості областей, тому переважатиме погода хоч і не суха, зважаючи на тумани, але без снігу та льодяних дощів.

Про це розповіла синоптик Наталка Діденко в Facebook.

За прогнозами синоптика, на дорогах більшості областей очікується ожеледиця.

"Блукатимуть періодично тумани із погіршенням видимості до 200-500 метрів, у долинах - ще нижче", - наголосила пані Діденко.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Температура повітря 16-го грудня коливатиметься переважно близько нуля.

Вночі та вранці у західних, північних, центральних та Одеській областях туман. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура протягом доби від 3° морозу до 2° тепла, вдень на крайньому півдні та заході країни 1-6° тепла.

У Києві 16 грудня без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вночі та вранці туман. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура протягом доби від 1° морозу до 1° тепла.

Нагадаємо, погода на Новий Рік готує українцям сюрприз під шампанське та олів'є.

Як повідомляв портал Знай.ua, "підкорювачка Андріївського узвозу" в ожеледь стала зіркою, поки її мама плакала. Марія Моїсеєнко виявилася гімнасткою і знала, як правильно падати

Також Знай.ua писав, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму.