Гарячий красень і співак з молдавським корінням Дан Балан завоював серця сотень тисяч українок неймовірною харизмою, оксамитовим голосом і граціозною пластикою рухів.

Артиста давно підозрюють у романі з колегою по українському шоу "Голос країни" Тіною Кароль. Тим часом зірка продовжує зводити прихильниць з розуму.

Цього разу молдавський мачо після тривалої перерви опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram свіжий пост, в якому задумався про поєдинок з долею. Ймовірно, таким чином Дан Балан намагався достукатися до серця Тіни Кароль, щоб дізнатися, про що говорять її очі.

"Про що говорять очі після неможливого поєдинку з долею?" - загадково підписав кадр виконавець.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Нічого знову не зрозуміла, але ти шалено красивий 💔", "Живий, і на те спасибі", "Дан, що у тебе сталося?", "Напевно про перемогу, або поразку, але що ж там за поєдинок? І коли вийде альбом, а то ми сидимо тут, сумуємо 💛💛💛", "Повертайся в сім'ю, кудряш 🖤🙌", "Про прийняття 💗", "Про любов, напевно 🥺❤️", "Вони плачуть, але не зовні...", "Вони наповнені порожнечею і болем, але не варто впадати у відчай, після темної смуги обов'язково буде світла!" - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Нагадавши, раніше у фінальному випуску шоу "Танці з зірками" Дан Балан заспівав дуетом з молодою артисткою INDI. Знаменитість повідомив, що скоро фанати почують його новий хіт.

Як повідомляв портал Знай.uа, шанувальники Тіни Кароль і Дана Балана показали докази роману між зірками.

Також портал Знай.uа писав, що Дан Балан розповів про те, де був на карантині і як пережив непростий час.