Відома українська телеведуча і журналістка Марина Леончук вже другий тиждень бореться з коронавірусом.

Марина Леончук попередила українців про підступність захворювання і закликала не нехтувати запобіжними засобами. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

Журналістка розповіла, що хвороба випробовує її вже 11-й день. Буквально вчора вона вже думала, що одужує, але зараз її стан знову погіршився.

"Ще вчора я написала б - уже одужую і почуваюсь добре, але сьогодні мені знову погано. Утім, не так, як було у перші 5 днів - не хочу й згадувати. Коронавірус підступний, не нехтуйте ні масками, ні соц.дистанцією", - написала Леончук.

Нагадаємо, що Марина Леончук зараз працює на телеканалі "Прямий", до цього вела різні програми на "1+1" протягом багатьох років. Її робота на каналі тривала до 2017 року.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Марина Леончук зачарувала природною красою

Як повідомляв портал Знай.ua, кандидата у мери Чернівців Клічука зупинив коронавірус

Також Знай.ua писав, хвора на коронавірус жінка записала останнє відео