Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила черговий пікантний кадр, позуючи в спокусливому образі.

Дівчина показала, як гаряче займається спортом, відправившись у власний фітнес-клуб і заодно прорекламувавши свою колекцію спортивного одягу, примірявши білосніжні облягаючі лосини, як би всипані чорним горошком, а також чорний міні-топ з відкритою спиною.

Так, красуня надала образу грайливості, зробивши зачіску в два хвостики і розстебнувши блискавку на топі спереду, щоб блиснути пишними грудьми. Ана, будучи амбасадором популярного в США спортивного харчування вже не перший рік, видала в рамках реклами ще й частину свого тренування, показавши, як качає сідниці нескладною вправою, яку можна повторювати навіть в домашніх умовах.

Варто відзначити, що такі відверті кадри для Ани - не новинка. У моделі більше 12,5 мільйона фоловерів в Instagram. Дівчина часто виставляє ще й уривки тренувань, показуючи, як накачати сідниці або зробити сталевий прес. Також Чері - власниця власного бренду спортивного одягу та фітнес-клубу, який заснувала зі своїм чоловіком.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Фото в бікіні, еротичній спідній білизні, оголених сідниць або зовсім голяка захоплюють численних шанувальників по всьому світу і змушують недоброзичливців заздрити. Втім, красуню не раз звинувачували в пластичних операціях на обличчі і грудях.