Всесвітньо відомий американський актор, зірка фільмів "Місія нездійсненна" Том Круз жорстко вилаяв членів знімальної групи фільму нової картини, які порушили правила соціального дистанціювання на майданчику у Великобританії. Запис його лайки злили в мережу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню британського таблоїду The Sun.

Том Круз, фото gettyimages
Том Круз, фото gettyimages

Йому не сподобалося, що працівники майданчика не дотримуються санітарної дистанції і підходять один до одного ближче, ніж на два метри.

[quote author=""]"Ми створюємо тисячі робочих місць, ви, ****** [чорти]! Я не хочу бачити це знову! Ще раз побачу - ви *****

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

За словами Тома Круза, Голлівуд продовжує знімати фільми під час пандемії коронавірусу, тому що спирається на цей проєкт.

[quote author=""]"Жодних вибачень! Ви можете сказати це людям, які свої *****

Відомо, що провідного актора і продюсера кіносерії "Місія: нездійсненна" слухали близько 50 членів знімальної групи.

Варто також нагадати нашим читачам, що голлівудська зірка Бред Пітт зумів довести, що не тільки його колишня Анджеліна Джолі може допомагати людству.

Пітт взяв участь у благодійній акції, де разом з волонтерами зібрав і відправив їжу для нужденних до Південної Африки. Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих жителів, а також фотографіям, які було опубліковано в мережі Instagram на сторінці simply_brad.

Раніше повідомляли, українська дівчина Бонда Куриленко зірвала з себе одяг і звела з розуму кіноманів.

Як повідомляв Знай.uа, донька Заворотнюк налякала Ді Капріо своїм вереском, довелося рятуватися втечею.

Знай.uа писав, найкрасивіший чоловік виявився ще й найдобрішим: улюбленець жінок захопив потужним вчинком.