Почастішали скарги на обслуговування клієнтів державного Приватбанку. Люди частіше відзначали різного роду обмежувальні дії і вимоги з боку найбільшого банку країни.

У тому числі Українка поскаржилася, що з картки Приватбанку без її відома списали 8 тисяч гривень. І консультанти ніяк не допомогли їй у вирішенні питання, хоча таке списання обійшло її ліміт на інтернет-покупки в 0 гривень. Відповідний відгук з'явився в Telegram-каналі ХК.

"О, привіт від ПриватБанку! Ці с * ки самі вирішують, як розпорядитися твоїм баблом. Наприклад, у тебе ліміт - 0 (щоб ніколи не йти в мінуса). Прокидаєшся одного разу-Х * * К, у тебе-8000 на рахунку. Тому, що баннкі в х * * тебе не ставить. Просто пам'ятай, ти-лише джерело бабла. Прих * * ла від такого ранкового сюрпризу - "Trixytamin", - пише обурена клієнтка.

Випадок Українки за останній час не поодинокий. Так "ПриватБанк"підкинув іншій своїй клієнтці неприємностей. Так, Українка обурилася, що отримавши, пластикову картку ще в березні 2020 року, не може нею скористатися в повному обсязі, а сама невдача в тому, що онлайн-послуги банку просто недоступні.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Згідно з відповіддю банку на фото, причиною того, що послугами жінка користується обмежено, стала необхідність актуалізувати дані у відділенні банку. Жінка поставила запитання, чи є можливість оновити дані без відвідування відділення, адже під час карантину цього робити не хотілося б. У відповідь співробітники банку відповіли, що"альтернативи немає".

Нагадаємо, українці передбачали "початок кінця" Приватбанку.

Як повідомляв Знай.ua, ПриватБанк розриває відносини зі старими клієнтами, день і ти в "чорному списку".

Також Знай.ua писав, що "ПриватБанк" мовчки припиняє обслуговувати українців - немає часу пояснювати.