Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ.

Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком. Так, 24-річна знаменитість додала в Сторіс кілька коротеньких відео, на яких продемонструвала, як доглядає за шкірою обличчя перед сном. Артистка позувала у ванній кімнаті, зізнавшись, що очищення і зволоження обличчя проходить в кілька етапів і забирає у дівчини трохи вільного часу, зате гарантує красиву і здорову шкіру.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Спочатку Мішель очищає шкіру ватяними спонжами і засобом для зняття макіяжу, потім робить різні зволожуючі (в тому числі тканинні) маски, а після використовує зволожуючий крем. Щоб волосся не заважало Андраде, красуня прибирає його з чола за допомогою пов'язки на голову. Співачка також зазначила, що в якому б стані не була після зйомок - для неї це обов'язковий ритуал.

"В якому б стані я не перебувала після зйомок - це обов'язкова процедура.

Обов'язково зволожую обличчя. Після звичайно зволожуючий крем.

Почуваюся свіжо"