Сенсаційна українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео.

Нещодавно знаменитість здивувала українців новим кумедним роликом, знятим спеціально для популярного серед зірок шоу-бізнесу додатка TikTok. Так, артистка жартома показала, як зазвичай відбувається у більшості дівчат випадкова зустріч з хлопцем, який їй таємно подобається.

Красуня зробила вигляд, ніби йде викидати сміття в бак на сходовій клітці, в той час як чоловік її мрії (в даному випадку - змонтований у відео Вілл Парфітт, 27-річний австралієць, двійник актора Ченнінга Татума), який виходить з ліфта, одягнений "з голочки". Вся сіль в тому, що сама Олена вбратися як слід не встигла, тому "постає" перед чоловіком з недбалим пучком на голові, в домашньому халаті, пухнастих капцях, і зі сміттєвими пакетами в руках. Все, що вдається зірці - ніяково помахати обранцеві ручкою.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"І знову зустріла його"

Варто відзначити, що раніше Alyona Alyona виставила відео, на якому взяла на ручки пухнастого друга - собачку породи сіба-іну. Так, артистка, примірявши стильну яскраво-помаранчеву толстовку, підняла пса над головою, пародіюючи одну з найбільш пам'ятних сцен з мультфільму "Король Лев", де Рафікі (мавпа-мандріл) піднімає новонароджено Сімбу, сина Муфаси і власне, головного героя, щоб показати королівству головного спадкоємця, майбутнього короля.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше