Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Вікторія, виставила зворушливий кадр з їх з Юрієм 6-річною донькою Лізою, яку численні шанувальники також знають, як крихітку Ліззі. Так, юна дівчинка вирішила крім спорту і вокалу включити в список хобі ще одне незвичайне для дітей її віку захоплення - йогу і медитацію.

Маленька красуня стала моделлю українського бренду одягу, позуючи в спортивному костюмчику зеленого кольору, закривши при цьому очі і намагаючись медитувати, сидячи на підлозі і схрестивши ноги.

"Головне, зловити свій дзен🧘 🏼...

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

І чим раніше, тим краще ...❤️"

Фолловери залишилися в захваті, засипаючи зіркову сім'ю компліментами: "Як це янголятко схожа на свого татуся, та ще й талант передається👏 👏"," Красуня😍😍😍", "👍👍👍😇😇😇💏💏💏 лапотусічка", " Ліза, така лапочка😍 😍 😍", " ну це ж Юрчик в мініатюрі😍"," мабуть Лізі зловила Дзен❤️👍"," пташечка маленька❤️","маленьке сонечко❤️".

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність