У четвер, 17 грудня, практично у всій Україні очікується відлига, а погода буде переважно похмурою. Про це пише синоптик Наталка Діденко у своєму Telegram-канал.

Місцями погода стане "плюсовою" - так, на півдні та заході України очікується +1 та +5 градусів. Потеплішає до невеликих мінусів на сході — очікується 0-3 градуси морозу.

Денна і нічна температура протягом всієї доби сильно відрізнятися не буде. Також Діденко каже, що серйозні опади обійдуть нас стороною. Правда, мряка і туман будуть псувати видимість на дорозі, тому синоптик закликала водіїв бути обережними.

Ситуація з ожеледицею, за словами синоптика, стала безпечнішою, але невеликий, тонкий лід на дорогах ще можливий, тому Діденко не рекомендує взувати високі підбори і слизькі кеди на радощах від потепління.
У Києві 17 грудня буде хмарно, але істотних опадів не передбачається. Через туман погода може бути противно вологої і сірої. У столиці не слизько, вночі 0-1 градус морозу вдень 0-2 градуси тепла. І приблизно така погода протримається до кінця тижня, включаючи вихідні