Співачка і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська опублікувала в Instagram відеоролик, на якому розкрила п'ять фактів про шоу-бізнес.

Одягнена в канарково жовтий светр і з модною укладанням, Оля запропонувала шанувальникам вгадати, які з названих нею фактів правдиві, а які — вигадані. Так, наприклад, Цибульська розповіла, що більшість зірок, роблячи фото нібито з дому, користуються фотостудіями, тому що бояться пускати камеру до себе додому.

Ті зірки, які ви думаєте, що не вміють співати не під "фанеру", дійсно не вміють співати. Фоловери знаменитостей в соцмережах хейтять відверті фото і відео, закидаючи їх бридкими коментарями, проте найбільше переглядів саме у таких фото і відео. Також Цибульська розповіла, що більшість артистів насправді вважають себе нікчемами, які ніколи не стануть зірками, і ще кілька фактів.

Нарешті, Цибульська закликала не порівнювати себе з зірками шоу-бізнесу. Адже важливо те, що думає і відчуває кожна індивідуальність. А решта-по-барабану.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

" Який з цих фактів про шоу-бізнес я вигадала? Пиши номер в коментарях 💔 🐈 ⠀ завтра скажу правильну відповідь 🔥 ⠀ P. s залила Для тебе в YouTube невигаданий бекстейдж мого виступу на «Танцях з зірками " @ tanci1plus1 💃 🏻 був окріп! Шукай по свайпу в сторіс 💋💋💋⠀ І не порівнюй себе з шоубізом. Важливо, що відчуваєш і думаєш Ти. ⠀ Решта- # побарабану⠀ #киця #побарабану", — написала співачка.

Нагадаємо, раніше Полякова пограла з DZIDZIO язичком, але Каменських завадила і прилягла на плече

Як повідомляє портал «Знай.иа» Сумний Дзідзьо в рожевому стривожив фанатів, депресія в очах: "зрозумів найголовніше"

Також «Знай.иа " писав, що Дзідзьо показав себе в молодості, ніякої бороди і капелюхів: "Не можу повірити, що це я"