Популярна українська співачка MamaRika (Анастасія Кочетова – справжнє ім'я) з великим полюванням ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram свіжими фотографіями і відео з особистого та творчого життя.

Також 31-річна зірка любить розповідати про власні секрети краси і здоров'я. Цього разу дівчина опублікувала зворушливий знімок, зроблений під час їх медового місяця в Таїланді.

У кадрі співачка позує зі своїм чоловіком Сергієм Середою. Зіркова парочка лежить у ліжку та ніжно обіймається в білих простирадлах.

"Солодкий сон", - трепетно підписала Анастасія Кочетова.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто зазначити, що підписники позитивно оцінили фото артистки. Люди залишили безліч коментарів з компліментами.

"Дуже красиво🔥 очей не відвести❤️", "Які ви милі😢 😍", "Красиві) Просто шик", "Я прям не впізнала вас🔥❤️🐾😍", "Ви дуже красива пара❤️", - написали в коментарях під публікацією користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, що Сергій Середа розмістив на своїй сторінці кумедний ролик, в якому зі шваброю в одній руці та каструлею і віночком в іншій скаржиться мамі на подружнє життя через місяць після весілля.

Нагадавши, раніше співачка MamaRika зізналася, як з шаленої дівчини перетворилася на ніжний пролісок.

Як повідомляв портал Знай.uа, співачка MamaRika розповіла, навіщо пофарбувала волосся в яскраво-рожевий колір.

Також портал Знай.uа писав, що чоловік MamaRika Середа зайняв місце жінки в сім'ї: "По морді заряджають".