Донька колишньої дружини Потапа Ірини Горової, Наташа Горова, занудьгувала на карантині. Найбільше їй не вистачає поїздок саме в США. Про це написала сама Наташа в своєму Instagram.

Щоб поділитися з підписниками спогадами про свою подорож, Горова змонтувала відеоролик. На кадрах видно, як падчерка Потапа гуляє вулицями Нью-Йорка, п'є шампанське, розполохує чайок на узбережжі, милується заходом в ілюмінаторі літака і навіть танцює з великим плюшевим псом з усім відомого мультфільму "Скубі-Ду".

Наташа сподівається, що все це непорозуміння з карантином і закритими кордонами нарешті закінчиться, і можна буде подорожувати, як раніше.
Крім того, блогерка покликала своїх підписників до себе в TikTok — Горова зараз приділяє новомодній соцмережі більше уваги, ніж старій добрій "Інсті".

natashka.gorovaya #mirror by @mishvirmish надихнули мене на спогади про наш сімейний фантастичний відпочинок ❤️ Америка-one love ❤️ як і наші сімейні поїздки! Ділюся з вами нашою атмосферою під новий трек Mirror 🚀 🚀 🚀 вже в TikTok ❤ ️ @ gorovaya_irina @ potapchiq❤️🚀", — написала Горова.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішнюча Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.