Хоча 2020 рік добігає кінця, як ніколи важливо продовжувати проявляти пильність у зв'язку з пандемією COVID-19. У числі заходів безпеки – соціальна дистанція, носіння масок і максимальне обмеження контактів між людьми.

Цього року небажано збиратися в офісі або влаштовувати оригінальні корпоративні вечірки. Але це не означає, що ваші новорічні свята повинні бути нудними! Є багато веселих та творчих способів відзначити кінець 2020 року вдома. Пропонуємо вашій увазі ідеї та поради, як безперешкодно насолодитися майбутніми святами.

50 ідей зустріти Новий рік на карантині

Новий рік 2021
Новий рік 2021, скріншот: Youtube

1. Розішліть електронні запрошення на віртуальну вечірку.

2. Прикрасьте вітальню гірляндами і мішурою і організуйте домашню танцювальну вечірку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

3. Зіграйте з друзями в настільну гру через Skype, направивши камеру вниз на ігрове поле. Напевно це буде ваш перший Новий рік, який ви відзначили в подібному форматі!

4. Доставте подарунки у вигляді піци або іншої святкової їжі тим людям, які зазвичай приходять на вашу вечірку.

5. Грайте разом з друзями в онлайн-відеоігри.

6. Попросіть всіх ваших сусідів вийти на вулицю в певний час, щоб співати або танцювати разом, але на відстані.

7. Щоб весело зустріти Новий Рік, влаштуйте сімейні забави: по колу робіть масаж, педикюр, манікюр і т. д.

8. Влаштуйте вечір кіно на відкритому повітрі з проектором.

9. Влаштуйте в своєму приватному будинку полювання за сміттям, використовуючи підказки напередодні Нового року і невеликі призи.

10. Співайте в караоке! Ще веселіше транслюватиме спів у прямому ефірі.

11. Влаштуй віртуальну ночівлю з друзями. Надішліть кожному учаснику подарункову сумку, повну закусок і забавних речей, наприклад, новий комплект піжами.

12. Проведіть віртуальне заняття з випічки, на якому всі будуть одночасно готувати по одній і той же рецептурі.

13. Діти можуть створити чудовий бар з морозивом, зробленим своїми руками, і пригощати всіх членів сім'ї.

14. Влаштуйте вечір шоколаду з майстер-класами з приготування гарячого шоколаду! Так нестандартно зустрівши Новий рік, ви запам'ятаєте цей вечір на все життя.

15. Складіть сценарії і поставте домашню сценку! Наприклад, можна завчасно написати сценарій до відомої казки, і розіграти сценку. Обов'язково використовуйте костюми.

16. Візьміть інтерв'ю один у одного. Чим смішніше будуть питання, тим краще.

17. У колі сім'ї ставте цілі на наступний рік! Крім постановки цілей, намагайтеся підтримувати один одного в досягненні цілей.

18. Влаштуйте жартівливий вечір ворожіння.

Новий рік 2021
Новий рік 2021, скріншот: Youtube

19. Розповідайте один одному анекдоти!

20. Побудуйте форт, використовуючи всі ковдри, які знайдете.

21. Організуйте спільне розгадування кросвордів.

22. Проведіть змагання з хула-хупом.

23. Проведіть змагання зі стрибків зі скакалкою.

24. Вивчіть кілька простих фокусів на YouTube і продемонструйте їх членам сім'ї.

25. Киньте виклик один одному в будь-якій картковій грі.

26. Класно зустріти Новий рік можна, збираючи з сім'єю пазл. Почніть збирати пазл з 500 частин в старий рік і продовжите в новому!

27. Влаштуйте конкурси та присуджуйте нагороди. Це і оригінально, і бюджетно. Однак переконайтеся, що кожен отримає по одному призу!

Новий рік 2021
Новий рік 2021, фото - Рexels

28. Грайте в»Вгадай, що в сумці". Помістіть будь-який предмет з вашого будинку в сумку і попросіть членів вашої родини по черзі вгадувати, що це, просто доторкнувшись до нього. У цю гру можна грати з дитиною.

29. Грайте в "Вгадай запах". Покладіть в сумку будь-який предмет з сильним запахом і по черзі гадайте, що це. Обов'язково використовуйте предмети з приємним і неприємним запахом!

30. Грайте в "Вгадай їжу". Це гра не для людей зі слабкими нервами! Попросіть членів вашої родини закрити очі і по черзі вгадувати, що він пробує.

31. Дітям можна влаштувати класики, наклеївши на підлогу квадрати ізоляційної стрічки.

32. Грайте в хованки будинку. Можна навіть вимкнути світло і використовувати ліхтарики.

33. Грайте в знаменитий "гарячий картопля".

34. Встановіть всі будильники і телефони так, щоб вони спрацьовували рівно опівночі.

Новий рік 2021
Новий рік 2021: фото Facebook

35. Повісьте на стіну велику карту світу і відстежте, в яких країнах настала північ.

36. Встановіть будильник, щоб він спрацював в певний час, а потім сховайте його де-небудь в будинку. Закликайте своїх дітей знайти його, поки він не спрацював.

37. Створіть капсулу часу, щоб відкрити її напередодні наступного Нового року.

38. Купіть величезний набір LEGO і годинами будуйте в компанії близьких.

39. Насолоджуйтесь сімейною вечіркою з фондю до півночі.

40. Попросіть сусідів залишити якийсь предмет на передньому ганку. Далі попросіть всіх стрибати від одного будинку до іншого, роблячи селфі з цими предметами. Потім розмістіть фотографії в загальній групі в месенджері.

Новий рік 2021
Новий рік 2021, фото - Рexels

41. Насолоджуйтесь нічними жахами після того, як годинник проб'є північ.

42. Здивуйте близьких доставкою печива, піци або іншого нічного частування до їхніх дверей.

43. Проведіть веселий сімейний бал-маскарад. Всі члени сім'ї повинні бути в масках.

44. Влаштуйте віртуальну вечірку в костюмах.

45. Насолоджуйтесь віртуальною квест-кімнатою з друзями.

46. Якщо ви відзначаєте свято на самоті, випийте за новий 2021 рік, і влаштовуйтеся дивитися улюблений серіал.

47. Грайте в» Who Is It " на віртуальній зустрічі. Покажіть дитячі фотографії друзів або сім'ї, і всі повинні вгадати, хто це.

48. Якщо ви живете удвох з чоловіком або хлопцем, Новий рік можна відзначати, організувавши романтичний фуршет. Заздалегідь приготуйте або купіть тістечко з вершками, трохи алкоголю, наріжте сири і фрукти — це задасть святковий настрій і залишить незабутні враження.

Новий рік 2021
Новий рік 2021, фото - Рexels

49. Якщо ви живете в приватному будинку, запустіть в небо китайський ліхтар. Щоб видовище запам'яталося, цікаво робити це з коханою дівчиною.

50. Спечіть імбирне печиво, пряникові будиночки, а потім разом з сім'єю їх прикрасити. До даного заняття потрібно залучити дитину. Маленька дівчинка неодмінно запам'ятає, як відзначила 2021 рік!

Новий рік 2021
Новий рік 2021: фото Facebook

Прогулянка на вулиці

Романтика зими і Нового року особливо відчувається під час прогулянки на вулиці. Це може бути незвично для вас, але варто відправитися гуляти вулицями рідного міста. Ця непередавана атмосфера, коли вдалині видніється салют, назустріч йдуть радісні перехожі, а в повітрі витає атмосфера свята, ще надовго зарядить вас позитивом.

Курорти Карпат

Це ще одне улюблене туристами місце, де можна зустріти Новий Рік 2021. У Карпатах можна покатайтеся на гірськолижних курортах, сноуборді або лижах.

Такі місця є і в Київській області, наприклад, знаменитий гірськолижний спортивний комплекс "Протасів Яр".

Софіївська площа в Києва

У новорічну ніч Україна за традицією порадує веселим ярмарком на Софіївській площі. Тут кожен Новий Рік запалюється головна ялинка, проводяться цікаві конкурси.

Зустрічати Новий рік в центрі міста в оточенні сотень людей - це і дешево, і захоплююче. Ви відчуєте святкову атмосферу і магію свята.

Не забувайте про засоби індивідуального захисту від вірусу і соціальну дистанцію!

Львів

Львів-ідеальне місце для тих, хто любить бродити вузькими історичними вуличками міста, милуватися середньовічними замками і балувати себе кавою. Центр Львова на Новий Рік потопає в мільйонах вогнів, в ароматах випічки і глінтвейну.

Незважаючи на нагальні проблеми, новорічні свята можна відзначити не тільки в Україні, а й закордоном. Наприклад, з подругою або колегами можна недорого і добре відпочити у Відні або Чехії.