Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. І дійсно, артистка кардинально змінила стиль, а тепер навіть вирішила поекспериментувати з творчістю і його напрямками.

Разом з популярними юними блогерами з Ulove.home, красуня почала все частіше з'являтися в популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok, знімаючи забавні і незвичайні ролики. Також Могилевська заінтригувала виходом нового кліпу і треку "Натусик", прем'єра якого відбудеться 18 грудня. Зірка вперше постане не в жіночному елегантному образі, а примірявши яскраву різнобарвну шубу і масивні золоті аксесуари, видавши лише кілька рядків з треку: "Натусик, залітай на шампусик...".

"2 дні..."

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "нагадує мюзикл, круто👍 але сама пісня, як ніби її Потап написав)) схожий стиль))", "чомусь мені ця сцена нагадує Кіркорова🙈", "це правда ....!!!! Ще трошки і Наталія -- завітай до мангалля,,,,,,,🤧", "ви талант!!!А образи нехай змінюються!!!БАЖАЮ ВИКОНАННЯ БАЖАНЬ!!!❤️👍❤️".

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".