Путін прокоментував війну на Донбасі: Президент Російської Федерації Володимир Путін на прес-конференції 17 грудня прокоментував позицію Росії з приводу конфлікту на Донбасі.

Захід проходив при обмеженій кількості журналістів. Зв'язок з регіонами забезпечувався відеозв'язком.

Путін поклав всю відповідальність на українську сторону. На його думку, всі глави держав приходили з гаслом припинення війни на Донбасі, об'єднання країни і відновленням відносин з Росією, але потім відмовлялися від цього під тиском "націоналістичних" сил" — мовляв, у них "не вистачає мужності" на це.

Володимир Путін, фото YouTube
Володимир Путін, фото YouTube

Путін також звинуватив Україну в небажанні виконувати Мінські угоди, грунтуючись на публічних висловлюваннях (які, слід нагадати, регулярно порушуються російською стороною)

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Окремо Путін наголосив на необхідності " поваги "з боку офіційного Києва до представників терористичних" Л/ДНР", - пообіцяв президент Росії.

"Будемо нарощувати підтримку Донбасу", - пообіцяв президент Росії сприяння самопроголошеним республікам у ряді сфер.

Нагадавши, Путін, обговорюючи covid-19, нестримно закашлявся в прямому ефірі.

Як повідомляв Знай.uа, коханка Путіна "заробила" 800 мільйонів за рік, у Кабаєвої навіть бабуся мільярдерка.

Також Знай.uа писав, що позашлюбна дочка Путіна,"феноменально схожа" дівчинка носить його по батькові і ні в чому собі не відмовляє.