В Україні, 18 грудня, на всьому континенті опадів буде мало, що стосується і України, зокрема. Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко в соціальній мережі Facebook.

За словами метеоролога, нас зачепить відсутність опадів, слабкий вітер південного напрямку і посилення ожеледиці в районах похолодання, тому слід бути обережним.

Температура повітря очікується в районі -2℃ ...+ 3℃ протягом доби. Можливі періодичні тумани з погіршенням видимості до 200-500 метрів.
Південна і західна частина України поділиться теплом з населенням, Температура закріпиться на рівні +2℃ ...+6℃. На північному сході ж країни очікується найсвіжіша погода-це стосується Полтавщини, Харківщини, Сумщини та Чернігівщини. Максимальна температура повітря виявиться на рівні -3℃ ...0℃, зміцніє ожеледиця.

Прогноз на 18 грудня Укргідрометцентру
Прогноз на 18 грудня Укргідрометцентру

П'ятниця в Києві очікується з малою ймовірністю опадів. Вітер же стане слабким, південного напрямку. Температура повітря вночі буде близько нуля градусів, а вдень підніметься до + 1℃ ...+3℃.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв Знай.ua, зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю. Про це розповів синоптик Роман Мурмила.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.ua писав, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.