Крістіна Орбакайте похвалилася відпочинком в горах.

Дочка Алли Пугачової 49-річна російська співачка Крістіна Орбакайте з чоловіком Михайлом Земцовим і восьмирічною донькою Клавдією живуть в США. У сім'ї Орбакайте в Нью-Йорку є свій дім. Їхня спільна донька Клавдія відвідує елітну приватну школу.

Однак Крістіна Орбакайте часто приїжджає на Батьківщину. Нещодавно співачка приїхала в Росію на зйомки новорічного "Голубого вогника" та повідомила, що готує для шанувальників святковий сюрприз.

Крістіна Орбакайте, фото: Instagram
Крістіна Орбакайте, фото: Instagram

А через якийсь час в Instagram зірки російської естради з'явилось "засніжене" фото. На кадрі донька Пугачової постала у спортивному костюмі, в'язаній зимовій шапці та темних окулярах. Крістіна Орбакайте позує серед ялин, вкритих пухнастим снігом.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Зимонька-зима!", - коротко прокоментувала фото Орбакайте.

Крістіна Орбакайте, фото: Instagram
Крістіна Орбакайте, фото: Instagram

Співачка нічого не сказала про місце свого перебування, а її підписники припустили, що вона в горах, а дехто поцікавився, чи це не Альпи.

Для зимової прогулянки Орбакайте вибрала вбрання чорного кольору і воно не лише підкреслило вік співачки, але і її надмірну худорлявість.

На це відразу звернули увагу шанувальники, зазначивши, що вона "худа до непристойності".

Нагадаємо, Орбакайте з донькою в Маямі відбили друга у Кардашьян

Як повідомляв портал Знай.ua, Орбакайте перетворилася на Пугачову - неймовірна схожість приголомшила фанатів

Також Знай.ua писав, Крістіна Орбакайте показала, як її донька займається повітряною гімнастикою