Лоліта Мілявська - 57-річна радянська, українська та російська естрадна співачка, актриса і телеведуча, яка частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram новими фото і відео.

А зараз виконавиця поділилася і забавним, і дивним відео про подію, яка сталася кілька днів тому на Петроградці (район біля станції Петербурзького метрополітену).

"Кілька днів тому на Петроградці жінка хотіла проїхати в тролейбусі з лавкою, яка ймовірно їй не належить", — написано в підписі до відеозапису, а сама Лоліта Мілявська не знайшла ніяких слів, щоб описати подію і зафіксоване на відео.

Кондуктор-жінка здивована подібному, адже не кожен день побачиш, щоб хтось намагався в громадському транспорті (тролейбусі) перевезти лаву. "Виходьте! Жінка, ви осудна? Подивіться мені в очі. У вас все з головою нормально? Я кажу - ми нікуди не поїдемо", - каже вона. А ось пасажирка наполягає на своєму і вимагає водія закрити двері, так як люди мерзнуть. При цьому на ній і кондукторші відсутня маска.

В кінці працівниця в тролейбусі загрожує викликати поліцію, щоб на цьому все і закінчилося.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Лоліта спокусила відвертим декольте, але заговорила про ремонт унітазів: "Вигрібну яму б чистила"

Як повідомляв "Знай.ua", Лоліта змусила Моргенштерна нервово курити: скандальна Діва під хор і струнні перепела непристойний хіт репера

Знай.ua писав, Лоліта "замочила" сусідів до першого поверху: галас на весь світ