У віці 75 років помер британський актор Джеремі Буллок, найбільш відомий за роллю мисливця за головами Боби Фетта з оригінальної трилогії "Зоряні війни".

Про це повідомляє британське видання The Guardian.з посиланням на агента актора.

Причиною смерті названі ускладнення на фоні багаторічної боротьби з хворобою Паркінсона. Його відхід з життя охарактеризували як "мирний", зазначивши, що він знаходився у лікарні, оточений рідними та друзями.

Окрім найманця Боби Фетта у фільмах "Зоряні війни. Епізод V: Імперія завдає удару у відповідь" і "Зоряні війни. Епізод VI: Повернення джедая", він також втілив роль лейтенанта Шекіла у 5-й частині і навіть повернувся у трилогії сиквелів, зігравши у стрічці "Зоряні війни. Епізод III: Помста ситхів" капітана Джеремок Колтон.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також він грав невеликі ролі у серії фільмів про Джеймса Бонда та серіалах "Доктор Хто".

Нагадаємо, Помер Дарт Вейдер з "Зоряних воєн": Девід Проуз назавжди залишиться в серцях фанатів.

Як повідомляв Знай. ua, у Франківську пішла з життя легендарна Народна артистка України, півстоліття на сцені.

Також Знай. ua писав, що територію кладовища огородила поліція, фанатів не пустили попрощатися, як проходили похорони Дієго Марадони.