Український співак Віталій Козловський звернув увагу на важливу соціальну проблему: в Україні держбюджетом на 2021 рік не передбачено виділення коштів на препарати для лікування спінальної м'язової атрофії.

Відповідний пост був розміщений у розділі сторіз на сторінці Віталія Козловського у соціальній мережі "Інстаграм".

Артист зробив у сторіз репост мами дитини з СМА і активістки Марії Сахно.

"Багато зустрічала несправедливості по відношенню держави до людей. Коли просто грають життями дітей? Чим ми гірші за діабетиків, яким видають інсулін?

Чому наші діти не заслуговують права на життя? Просто не виділили. Живіть як хочете. Шукайте самі 340 тисяч гривень на сиропчик для дитини. Виїжджайте, кудись біжіть з країни, будьте бомжами, щоб хоча б щось по страховці отримувати", — розповідає жінка на відео, тримаючи на руках сина.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

У описі до оригінальної публікації Сахно детальніше описала ситуацію:

"Зовсім недавно, Херсонська ОДА підписала меморандум з лікування дітей з СМА. Зняли гарний сюжет на ТБ, і сьогодні ми дізналися, що ФІНАНСУВАННЯ НА РІСДІПЛАМ АБО СПІНРАЗУ, ЩО ОБІЦЯЛИ, НЕМА І НЕ БУДЕ !!!!"

Задля донесення проблеми до населення, матір не приховує емоцій:

"Відкрийте очі, відкрийте свої вуха !!! Почуйте батьків, які щодня ведуть боротьбу зі СМА, які кожен день вигризають свою дитину з рук смерті !!!

Якщо нас не стане, кому будуть потрібні наші дітки? Вони ж можуть жити, їм тільки потрібно ліки!" — наголосила Сахно.

Сам Козловський не став додатково коментувати ситуацію, а лише розмістив репост, супроводивши його емодзі складених у молитовному жесті рук.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака.

Як повідомляв портал Знай.ua, Оголений Віталій Козловський збудив українок волохатими грудьми: "Ого, руки-базуки"

Також Знай.ua писав, Козловський відверто розповів про свою "першу" і рольові ігри: "Їй було 10..."