Попри величезний вибір м'ясної продукції у магазинах та супермаркетах, не завжди можна натрапити на якісний продукт.

Кожен хоче, щоб всі продукти були натуральними і приносили нашому організму лише користь. Однак багато виробників недобросовісно ставляться до якості продукції. На що потрібно звернути увагу, щоб купити хороший натуральний продукт, пояснює "Зі смаком".

При виборі сардельок слід обов'язково звернути увагу на склад, хоча він все одно не може гарантувати беззаперечну якість продукту. Щоправда, існує одна хитрість, яка допоможе відрізнити правильні ковбасні вироби від низькоякісних.

Приготування сосисок, кадр з відео
Приготування сосисок, кадр з відео

Завдяки цьому секрету ви знайдете дійсно сумлінного виробника і, не побоюючись, зможете купувати його продукцію. Отже, щоб відрізнити натуральні сосиски і сардельки від їжі з м'ясозамінників, відваріть їх і перевірте. Якщо при натисканні виделкою сарделька або сосиска лопається, в ній міститься багато крохмалю, що є першою ознакою низькоякісної продукції.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Наявність в сосисках крохмалю можна перевірити, капнувши на них трохи йоду. Якщо крапля посиніє, значить, в ковбасному виробі багато крохмалю, а м'яса практично немає.

Щоб перевірити продукт на наявність барвника, відваріть сосиску в солоній воді. Якщо вода стане рожевою, то від сардельки краще відмовитися.

Приготування сосисок, кадр з відео
Приготування сосисок, кадр з відео

Нагадаємо, рецепт швидких оладок з начинкою: один секретний інгредієнт змінить все. Оладки є одним з найшвидших і найбільш ситних варіантів сніданку. Готувати оладки можна і солодкі, і солоні, як з начинкою, так і без.

Як повідомляв портал "Знай.ua", яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця у холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.