Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне відео, на якому позував з 6-річною красунею-донькою Лізою, яку численні шанувальники також знають, як "крихітку Ліззі".

Так, артист і його найрідніша дівчинка вирушили на прогулянку в новорічне містечко в центрі Києва, де вирішили зворушливо потанцювати серед святкових мафів і яскравих вогнів, поки теплий момент знімала дружина шоумена, Вікторія. Зірковий тато і дівчинка кружляли і стрибали, радісно сміючись і зовсім забувши про холод грудневим вечором.

"Заряджаємо новорічними танцями )))

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

крошкаlizi😘"

Фоловери залишилися в захваті: "Ви суперові! Юра, Вам так личить бути татом. 👏Щастя вашій родині🙌", "Батя.😂 на тассаах😂 😂", "дай Бог вам бути завжди такими веселими,здоровими і щасливими❤"," Юрчик, ти супер татусь!!! З таких татусів всім татусям треба брати приклад!!! 😍 Завжди позитивний і завжди знаходиш час для своїх зірочок 🤗 з своїм графіком... Це так мило... Молодець!!! Дякую за такі сімейні відео)) милуюся😍", "Які ви Класні 👍 👍 👍 👍 абалдєть крихітка супер😘 😘 😘 🤗".