Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram.

Нещодавно знаменитість виклав яскраве селфі, зроблене на зйомках одного зі святкових проектів, в якому взяв участь, щоб порадувати численних шанувальників до Нового року 2021. Так, артист приміряв чорну водолазку і блискучий бомбер, суцільно вкритий переливчастим принтом. При цьому Максим вирівняв зазвичай кучеряве волосся, що зовні омолодило 44-річного шоумена.

Варто відзначити, що особливу слабкість до блискучих тканин, яскравих кольорів, стразів, паєток і шипів живить колишній чоловік Алли Пугачової, виконавець Філіп Кіркоров. В одному з інтерв'ю Галкін навіть зізнався, що "король" російської поп-сцени, будучи в прекрасних стосунках і з ексдружиною, і з Максимом, часто дарує їм люксові дизайнерські вбрання, вибираючи їх "на свій смак".

"Зйомки, зйомки, зйомки 🤪"

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Ну, не можна бути на світі красивим таким...", "Чарівний🙂 молода людина! ❤ ️ ", "Наче помолодшав...", "Гарний, та ще дружину б молоду красуню!!!!", "Тональник, тіні і пудра що треба😀. Філліп порекомендував або Алла?", "Красунчик�🌟🌟�".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.