Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила кумедний кадр, позуючи в абсолютно незвичному для себе образі. Так, артистка постала перед шанувальниками зі стильною короткою стрижкою замість довгого волосся, а ось колір зачіски вирішила не міняти, залишивши фірмовий блонд.

При цьому красуня приміряла ніжно-рожеву толстовку-оверсайз і масивні сережки-сердечка, прикрашені кольоровими каменями, доповнивши жіночне вбрання макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах. У сміливому образі Ольга постала для українського глянцю "Отдохни", ставши героїнею обкладинки грудневого випуску.

Полякова зізналася, що поки її зміна іміджу - це всього лише перука, проте сам стиль так подобається виконавиці, що вона була б не проти поекспериментувати із зовнішністю і обрізати волосся в майбутньому.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"А ви б зважилися на таку кардинальну зміну іміджу? 😜

Поки що я такий образ просто приміряю, але мені він страшенно подобається. Це відображення моєї внутрішньої енергії.

В душі я така ж зухвала пацанка 🔥
Підводимо підсумки року з @otdohniua і говоримо про шоу-бізнес, сім'ю, карантин і сирний бізнес. Свіжий номер уже в продажу!

Налітай!!"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику