Український політик, колишній прем'єр-міністр Володимир Гройсман зустрівся з Послом Нідерландів в Україні Йеннесом де Молом. Під час неформальної дружньої розмови вони обговорили російську відповідальність за збитий російськими терористами борт МН17.

Про це йде мова на сторінці експрем'єра у соціальній мережі "Фейсбук".

"Провів цікаву і дружню зустріч з Послом Нідерландів в Україні Йеннесом де Молом. Ми познайомилися ще у 2014 в межах роботи Урядової комісії з розслідування катастрофи МН17, яку мені довелося очолювати. На сьогодні відповідальність Росії за збиття літака вже ні в кого не викликає сумнівів, а за підсумками проведеного розслідування вже розпочаті судові процеси в окружному суді Гааги, Європейському суді з прав людини та Міжнародному суді ООН. Ми говорили й про інші важливі для обох сторін напрями співпраці. Зокрема, подякував Нідерландам за зусилля з розмінування на Сході України", — переказують зустріч у пості в соцмережі.

До публікації прикріплене й фото з цього заходу, наякому усміхнені де Мол і Гройсмаг "карантинно" вітаються ударом ліктями й посміхаються.

Посол Нідерландів Йеннес де Мол і Володимир Гройсман, фото Facebook
Посол Нідерландів Йеннес де Мол і Володимир Гройсман, фото Facebook

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Традиційно для постів Гройсмана на фейсбуці, у коментарях можна помітити виключно лише дуже лояльно налаштовану аудиторію.

Нагадаємо, раніше Гройсман відреагував на призначення Христі Фріланд міністром фінансів Канади: "Є справжнім другом"

Як повідомляв портал "Знай.ua", показав, як кортеж Зеленського порушує ПДР і залишився без авто: Kia Cerato журналіста "Схем" спалили

Також Знай.ua писав, Гройсман блиснув розумом і попустив Зеленського зі Шмигалем: "Не чекаємо дива..."