Неділя 20 грудня не принесе українцям особливих змін: температура так само продовжить коливатися біля нуля. Також можливі незначні опади.

Про це розповідає у своєму прогнозі на вихідні синоптикиня Наталка Діденко.

19-го грудня погода в більшості областей України буде хмарною, вологою та з відлигою.

Атмосферні фронти зачіпатимуть північні, центральні, східні області, трохи південну частину України - місцями можливі мряка, дощ, мокрий сніг. На Заході України очікується суха погода, і може навіть сонце. Періодичні тумани блукатимуть по всій нашій території.

Вітер західного напрямку, переважно слабкий.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Стовпчики термометрів коливатимуться близько нуля, на Півдні та Заході +3+7 градусів.

Зображення Гідрометцентр
Зображення Гідрометцентр

Така погодна ситуація - вологість, тумани та майже штиль - сприятимуть накопиченню та зависанню шкідливих домішок у повітрі. Тому метеоролог радить подумати про те, щоб носити маску й на вулиці — вона захистить ваші дихальні шляхи й легені від пилу та інших часток.

Нагадаємо, погода на Новий Рік готує українцям сюрприз під шампанське та олів'є.

Як повідомляв портал Знай.ua, "підкорювачка Андріївського узвозу" в ожеледь стала зіркою, поки її мама плакала. Марія Моїсеєнко виявилася гімнасткою і знала, як правильно падати

Також Знай.ua писав, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму.