У Москві охоронець парковки став учасником конфлікту з групою двірників. Обидві сторони застосували зброю: охоронець — пневматичний пістолет, двірники — лопати.

Про це повідомляє російський новинний портал "Лайф".

Інцидент мав місце на Кропоткінському провулку, названому на честь одного з теоретиків анархізму князя Петра Кропоткіна (1842—1921). За яким підприємством чи організацією числиться працівник охорони не повідомляється.

Фрагмент, наданий виданням на їх сторінці у соціальній мережі "Твіттер" показує власне сам фрагмент битви.

Бійка з двірниками, скріншот відео
Бійка з двірниками, скріншот відео

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Охоронець підбігає до двірників, розмахуючи пістолетом. В якийсь момент починається штовханина, імовірно, чоловік стріляє з пневматичного засобу. Однак це не справляє особливого ефекту на двірників і вони йдуть у наступ, у тому числі й з лопатами. Охоронець намагається тікати, його наздоганяють.

"Двірники з лопатами vs охоронець парковки з пневматичним пістолетом: сюрреалістична битва відбулася на Кропоткинскому провулку в Москві.

Зараз поліцейські розбираються в причинах конфлікту.

Брат за брата б'є лопатою", — коментують це у виданні "Лайф".

Нагадаємо, У Києві водії влаштували дикий махач на дорозі: "Куди преш, бар*н?"

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві кур'єр популярної служби посеред дороги дав стусана перехожому, що зазівався.

Також Знай.ua писав, що на трасі під Лубнами перекинулася фура зі свинячими тушами, яка прямувала до Львова.