Пандемія коронавірусу несе з собою не тільки інфекцію, але і численні тілесні ушкодження. Все більше бійок відбувається між ковід-дисидентами і свідомими соціально громадянами в масках, які, втім, не в змозі контролювати свій гнів.

Відео з черговим таким інцидентом публікує Telegram-канал"Новини Країни". В одному з київських супермаркетів АТБ охоронець і двоє покупців побилися між собою. Один з них демонстративно відмовився надягати маску. Заходи, вжиті охоронцем виявилися більш, ніж радикальними.

Він повалив порушника на підлогу і схопив за волосся, а той бив його ногою. У бійку втрутився ще один покупець. "Рагнарек, Привіт", — коментує очевидець, який знімав ці кадри.

На відео присутні сцени жорстокості і ненормативна лексика, тому ми не рекомендуємо його до перегляду неповнолітніми особами (18+).

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, раніше Лукашенко жорстоко побив матір свого сина колі: "хочеш статевим органом заробити на білоруський трон"

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові п'яний звір забивши до смерті вагітну дружину і втік-була на сьомому місяці

Також "Знай.ua" писав, що У Запоріжжі пенсіонерка з поламаними ребрами відмовилася писати заяву на психа, який побив її: "мій племінник"