Популярність прийшла до красеня Іраклія Макацарії після шоу" Холостяк " — і серця українок тут же полетіли до його ніг. Однак, завершивши зйомки в шоу, чоловік нікуди не пропав. Він продовжує з'являтися в різних теле - і радіопередачах, а крім того активно веде свій блог в Instagram.

У день Святого Миколая, 19 грудня, Макацарія опублікував пост, присвячений подарункам. Він запитав думки фоловерів, які, на їхню думку, подарунки самі топові. І розповів, що можна подарувати коханому чоловікові і яким би подарункам зрадів сам особисто. Втім, те, що перерахував Макацарія, підійде в дар не тільки чоловікам, а й просунутим дівчатам. Наприклад:

"Активність на двох (похід або поїздка в інше місто) 🎁 Абонемент в зал або атрибутика для обраного виду спорту (кросівки, якщо це біг; шолом для велосипеда; плавки) 🎁 щось зроблене вашими руками 🎁 Книга 🎁 Курс вивчення водіння мотоцикла або літака 🎁 Спільну фотозйомку 🎁 Домашній халат з персональної написом 🎁 Який-небудь гаджет (розумні годинник)", — такі ідеї "підкинув" Макацарія своїм подписчицам.

Втім, важлива не стільки сама річ, яку ви даруєте, скільки те, що ви в цей подарунок вкладаєте - вашу увагу і любов. Тому даруйте подарунки від душі, і насолоджуйтеся тими емоціями, які вони викликають.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадавши, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.