Державна митна служба України і Служба безпеки України вчора, 19 грудня, поділилися інформацією про те, що була попереджена контрабанда в Євросоюз у кількості понад 40 кілограмів кокаїну з Південної Америки.
Однак між двома публікаціями є невелика різниця в кількості 9 кг наркотику. Адже ДМСУ повідомляє про виявлені 54 кілограми речовини, а СБУ - 45 кг.цей сильний стимулятор знаходився в контейнері з бананами, який прибув з Південної Америки і прямував до Республіки Молдова з подальшим переміщенням до Європи.

Але під час спільного огляду в технологічних отворах з боку холодильного агрегату було виявлено 46 пакетів, які були загорнуті в сріблясту пластикову плівку, на пункті пропуску "Старокозаче - Тудора". В результаті експрес-тесту підтвердилася інформація про те, що це кокаїн. Його вартість за цінами "чорного ринку" становить цілих 12 мільйонів доларів США.

"Тривають слідчі дії в рамках кримінального провадження за статтею 305 Кримінального кодексу України.
Нагадаємо, що протягом останніх місяців завдяки одеським митникам з тіньового наркообігу вилучено 350 кг кокаїну і 750 кг каптагону", — йдеться в повідомленні Державної митної служби.

Нагадаємо, депутата-гомофоба, який виступає проти ЛГБТ, спіймали на гей-вечірці: "Це не моє"

Як повідомляв "Знай.ua", на Харківщині чотирилапий прикордонник пронюхав наркотики у фурі з хурмою: "Молодець, Філ!"

Знай.ua писав, у Франківську схопили студента-іноземця - повні кишені грошей і кокаїну

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще