Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук опублікував пам'ятний пост на честь Василя Сліпака - оперного співака і воїна, істинного сина України, який загинув у 2016 році. Публікація з'явилася в Facebook Вакарчука в день народження Сліпака, 20 грудня.

Музикант написав, що легендарному герою в цей день могло б виповнитися 46 років. До свого посту Вакарчук доклав дві чорно-білих фотографії Василя Сліпака.

" Я не знав його особисто. Але відчуваю шкірою мурашки кожен раз, коли чую його ім'я тепер. Сьогодні Василю Сліпаку виповнилося би 46 років. Живи вічно, Маестро!",- написав лідер "Океану Ельзи".

Сліпак тричі був на фронті. Вперше поїхав на війну в травні 2015 року. Воював у Пісках, в районі Донецького аеропорту. Брав участь у боях за Авдіївку у складі 1-ї окремої штурмової роти 7-го окремого батальйону Добровольчого українського корпусу. Повернувся пораненим. Другий раз поїхав на фронт у вересні 2015 року, у Водяне, на лінію зіткнення, в жовтні повернувся в Париж. У червні 2016 року знову поїхав на Донбас. Планував залишитися там на півроку. Але 29 червня 2016 року загинув у бою від кулі ворожого снайпера.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Видатного оперного співака та справжнього патріота України поховали на Личаківському цвинтарі Львова. У лютому 2017 року Василю Сліпаку посмертно присвоєно звання Героя України.

Нагадавши, українські танкісти показали всю свою міць на військових навчаннях, дивовижні кадри з полігону. Українські танкісти провели навчальні стрільби в районі ООС

Як повідомляв портал "Знай.uа" , українські військові на Донбасі збили ворожий безпілотник - шпигував на підступах до Мар'їнки, звіт ООС.

Також "Знай.uа" писав, розпізнати міни і захиститися від обстрілів армії Путіна — ЗСУ кинулися на допомогу юним українцям, ці знання рятують життя.