Український ас продемонстрував неймовірний трюк — пролетів усього в метрі від землі під двома мотоциклістами у стрибку.

Зухвалу майстерність показали у сюжеті ТСН.

Український чемпіон світу з вищого пілотажу Тимур Фаткуллін може здивувати навіть найвибагливішу аудиторію, показуючи трюки, аналогів яким ще не було. Цього разу пілот-віртуоз на своєму спортивному літаку пролетів лише у метрі над землею, тим часом як над літальним апаратом стрибали через трамплін мотоциклісти-каскадери.

Трюк на літаку, скріншот відео
Трюк на літаку, скріншот відео

Як розповідають журналісти, щоб досягти синхронності та переконатися в безпечності задуманого, команда Фаткулліна готувалася до стрибка кілька тижнів. Також для трюку треба було підібрати ідеальну погоду — і нарешті всі фактори збіглися.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Для України досягнення у вищому пілотажі не у новинку — історично саме тут й зародилася ця авіаційна дисципліна після того, як Петро Нестеров уперше у світі виконав мертву петлю у небі над Києвом у 1913 році. У 1962 році Міжнародна авіаційна федерація навіть встановила нагороду для переможця першості світу з вищого пілотажу — кубок імені П. М. Нестерова.

Нагадаємо, Стюардеса виконала в літаку трюк догори ногами: роки тренувань.

Як повідомляв Знай. ua, стюардеса застерегла пасажирів про найбрудніше місце в літаку – міняють памперси та стрижуть нігті.

Також Знай. ua писав, що стюардеси склали перелік найдратівливіших вчинків туристів в період пандемії - нехтують нормами гігієни.