Популярна українська співачка болівійського Походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ.

Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком. Так, 24-річна знаменитість презентувала невеликий уривок з прем'єри кліпу на пісню "Mirror" 18 грудня.

Артистка влаштувала спокусливі танці з не менш гарячими подружками, беручи участь в майстер-класі своєї подруги, хореографа Діани Петросян разом з іншими дівчатами. Зірка приміряла білосніжні широкі штани, коротенький облягаючий топ з довгим рукавом чорного кольору і масивні черевики на підборах, гаряче запалюючи під власний трек і демонструючи струнку фігуру.

"Ось на такому Вайбі вчора пройшов майстер клас @petrosyan _ _ diana 🔥❤️

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як круто бачить стільки красивих і талановитих дівчат танцюють під твою пісню!!!❤️🔥

Гортай карусель і лови наш вчорашній настрій"

Фолловери не пройшли повз: "Мішель професіонал,таку велику кількість різноманітних рухів сучасного танцю я не бачив,а Мішель гарно вдається танцювати,використовуючи різноманітні рухи одного танцю.😍 🔥 ", "Мішель рулить!!!!!", "Красуні !!!Це чудово🔥 🔥 🔥 🔥 🌟".

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде-співоча пташка болівійсько-українського походження.