Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно знаменитість виставила серію яскравих кадрів, позуючи на червоній килимовій доріжці і примірявши стильний образ - чорний шовковий брючний костюм з блейзером-оверсайз і маєчкою з глибоким декольте, доповнивши вбрання масивим срібним ланцюгом, а також босоніжками на високих підборах.

Так, артистка блиснула струнким тілом і пишними грудьми, поспішивши похвалитися черговою нагородою - спеціальною номінацією "Діва" російського телеканалу Fashion TV. Красуня тримала в руках кришталеву статуетку у формі дорогоцінного каменю, що здалеку нагадує діамант.

"🏆 Спеціальна номінація "Діва" від Fashion TV.

Мені приємно, що я можу надихати прекрасних дівчат відкривати в собі нові грані краси, жіночності і внутрішньої сили.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Діва живе всередині кожної з нас!"

Фолловери не пройшли повз: "не дарма, вам дали титул "Діва". ви настільки красива дівчина, що не тільки надихаєте але і поруч з вами блякнуть всі інші суперниці.😍 🔥 ", "Вітаю! 🔥 🔥 🔥 ", "Ви прекрасна! Дуже гарний образ. Вітаю із заслуженою нагородою❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍💗😍👏🔥🔥🔥🔥 молодець".