Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс кілька коротеньких роликів, показавши неймовірне перетворення спеціально для шоу "Маска" на телеканалі "Україна", де є зірковим членом журі разом з Настею Каменських, Андрієм Данилко і Дзідзьо (Михайлом Хомою).

Так, артистка приміряла розкішний зухвалий образ, позуючи в облягаючій сукні смарагдового кольору, змінивши не тільки колір очей з карих на блакитні за допомогою кольорових лінз, але навіть і довжину волосся, з'явившись на публіці з акуратним каре.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Красуня дозволила численним шанувальникам зазирнути за лаштунки проекту, демонструючи, як стилісти закріплюють Олі перуку, щоб та не спала при різких рухах голови. Виявляється, щоб волосся залишалися на місці, передній край перуки на фактично невидиммй тоненькій сітці закріплюють спеціальним клеєм.

Фолловери залишилися в захваті від образу Полякової:" з блакитними очима молодше на 15 років🔥, піду собі куплю))", " 🔥 🔥 🔥 навіть спочатку не впізнала. Подумала що Ви Дорофєєва. Супер красиво", " не перестаю дивуватися вашій бездоганності! Ви виглядаєте, як студентка 👍❤️💣 😁", "ви чимось схожі на Надю Дорофєєву😍❤️🔥".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику