Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр у свої Сторіс, позуючи у ванній кімнаті власної квартири в центрі Києва і примірявши облягаюче боді чорного кольору з незвичайним білосніжним принтом. Так, артистка блиснула і довгими ніжками, і тонкою талією, грайливо поклавши руку на стегна, рекламуючи популярний дизайнерський бренд одягу з України.

Варто відзначити, що красуня наполегливо стежить за своєю фігурою - дівчина не раз відзначала, що вчиться любити себе такою, яка вона є, проте не перестає покращувати зовнішній вигляд. Леся - прихильниця інтервального голодування, яке допомогло скинути їй кілька кіло за досить короткий проміжок часу. При цьому Нікітюк відвідує і фітнес-клуб, тому нерідко хвалиться підтягнутими сідницями.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

До слова, зріст Лесі - 1,80 см, раніше ведуча сильно комплексувала з цього приводу, але тепер вважає одним з головних достоїнств, зірка не раз відзначала, що мріє про уколи краси, проте так і не зважилася на есперименти із зовнішністю, доповнюючи образи лише декоративною косметикою.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.