Хороше та якісне м'ясо у наш час вибрати не так просто. Попри велику пропозицію у супермаркетах, магазинах та ринках дійсно якісного продукту не так вже й багато.

Виявляється, що у деяких сортах червоного м'яса кількість жирів збільшено. Крім того, м'ясо потрібно готувати, дотримуючись певних правил, щоб воно не завдало шкоди здоров'ю. Про це пише телеграм-канал "Доктор Бергман. Тисяча способів дожити до 100 років".

М'ясо, скріншот: YouTube
М'ясо, скріншот: YouTube

Фахівець пояснює, що існують різні види червоного м'яса. А розрізняються вони по жирності. Якщо ж вибирати пісні шматки, наприклад, вирізку, то ніякої небезпеки для організму здорової людини таке м'ясо не несе. Проте за однієї умови - його потрібно готувати правильно.

Як зазначається, смаження в олії не найкращий варіант для здоров'я і підтримки стрункої фігури. За такого приготування м'ясо вбирає в себе жир і в результаті страва з нього стає дуже калорійною. Крім того, при смаженні утворюються канцерогени, які надзвичайно шкідливі для здоров'я.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У підсумку фахівець дає пораду щодо найкращих варіантів приготування м'яса. Це, зокрема, варіння, тушкування, запікання, готування на пару. У цих випадках можна бути впевненим, що м'ясні страви принесуть лише користь організму.

рубане м'ясо, фото: sovkusom
рубане м'ясо, фото: sovkusom

Нагадаємо, Марина Боржемська показала, як готувати швидкі і корисні страви: рецепт салату і печеної риби з гарбузом

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Яблуко" з буряка та м'яса: рецепт яскравої закуски на Новий рік. Овочево-м'ясна закуска у вигляді яблука - це ідеальна страва на Новий рік. Вона яскрава, смачна і легко готується!

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.