З Дніпропетровської області прийшли вельми тривожні новини. Так, в місті Кам'янське в місцевій лікарні пацієнт жорстко побив співробітницю медустанови.

Зазначається, що чоловік, перебуваючи у вкрай поганому стані все одно висловлював підвищений "сексуальний інтерес" до медсестри.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Народний ревізор", а також достовірність інформації підтвердили в прес-службі ГУ Нацполіції.

"Медсестри в більшості стали ухиляться від виконання маніпуляцій цьому пацієнтові через його неадекватну поведінку і підвищеного сексуального інтересу. Через епідеміологічну ситуацію відділення гемодіалізу було вимушено відкоригувати графік для пацієнтів амбулаторного лікування.

Побої медсестри, фото: Telegram-канал "Народний Ревізор"
Побої медсестри, фото: Telegram-канал "Народний Ревізор"

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тому багатьох довелося розташовувати по залах не в звичному для них місці. Так, пацієнта попросили змінити звичне ліжко на інше. На що той відреагував вкрай болісно — став лаятися і навіть підіймати руку. Коли пацієнт заспокоївся, медпрацівник провела йому життєвоважливу процедуру і тільки після цього подзвонила до поліції. #Кам'янське, міськлікарня № 7.", - пишуть автори публікації.

Варто також нагадати нашим читачам, що в Києві агресивний пацієнт накинувся на лікарів "швидкої" допомоги. За попередньою інформацією, він був у стані алкогольного сп'яніння, і через зайву агресію він накинувся на лікарів.

Раніше повідомляли, у Києві п'яний псих побив двох красунь у білих халатах: "Навіщо приїхали?".

Як повідомляв Знай.uа, у Житомирі пацієнт жорстоко побив вагітну сімейну лікарку.

Знай.uа писав, залишитися без грошей на карантині - українців застерегли від заощаджень у доларі та гривні.