Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно знаменитість виставила серію яскравих кадрів, позуючи в спокусливому і незвичному для себе образі. Так, артистка приміряла чорний блискучий костюм, що складається з міні-топа з глибоким декольте і штанів-кльош із завищеною талією, доповнивши вечірнє вбрання срібними аксесуарами: намистом і браслетом-ланцюжками.

При цьому красуня кардинально змінила і зачіску - зазвичай зірка з'являється на публіці з каре, проте цього разу приміряла перуку, представивши з довгим і прямим волоссям русявого кольору. Кароліна блиснула ще й стрункою фігурою, над якою наполегливо працює кожен день, намагаючись дотримуватися правильного харчування. В одному з інтерв'ю Лорак зазначила, що її головною слабкістю є смажена картопелька.

Фолловери не пройшли повз, проте їх думки розділилися: "Чудо😍 Така лапочка😍 Кароліночка як же вам личить з довгим волоссям😍 така шикарна😍 Гарного дня вам і настрою!❤ ️ 😘 💋 ", "яка ж ви красива! 😍 будьте щасливі і кохані! 🙏 ми хочемо завжди бачити вогонь у ваших очах.", "Якщо без лестощів і плазування, то мало вже схожа на ту-справжню і чарівну Ані Лорак!(((Стала, як всі-клоновані пластичні ляльки, які на одне обличчя!", "Чот фігури немає взагалі😂".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще