Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, любить ділитися з фоловерами в Instagram фото з особистого життя.

Цього разу новими незвичайними кадрами привернула увагу її старша донька Соня Кіперман, якій 30 березня виповнилося 19 років. До слова, зараз дівчина живе в Каліфорнії, США, куди красуня вирушила на навчання в Віт'эр-коледж, щоб вивчати гуманітарні науки і мистецтво.

Юна знаменитість вирішила трохи поностальгувати по літу і спекотним сонячним дням, виставивши серію досить пікантних фото в міні-бікіні синього кольору. Соня згадала, як розважалася серед синьої води, піднімаючись по сходах і блиснувши розкішною стрункою фігурою. Жіночний пляжний образ зірка доповнила золотими аксесуарами у вигляді акуратної підвіски і невеликих сережок-кілець.

"missing summer

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

(сумую за літом)"

Фолловери залишилися в захваті, засипаючи Кіперман компліментами, не пройшла повз і зіркова мама Віра: "красуня❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Моя красуня! 🖤 ", "Красуня", "ідеально🤩", " просто неймовірна🔥".