Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, поділилася в своїх Insta Stories кумедним роликом, знятим у салоні краси.

Так, виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" похвалилася перед багатомільйонною аудиторією свіжим манікюром і педикюром, з яким зустріне Новий 2021 рік.

Варто зазначити, що майстри зробили зірці нігтики на пальцях ніг з покриттям – чорним лаком зі сріблястими блискітками, а на руках у неї гарний металевий панікюр з блискучими сніжинками.

Ймовірно, що весь новорічний образ у 36-річної артистки теж буде в білих або срібних кольорах.

"Новий рік буде металевим!" - підписала коротке відео Полякова.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Оля Полякова, скріншот Insta Stories

Оля Полякова, скріншот Insta Stories

Також ми писали про те, що ненафарбована Оля Полякова розповіла про свої операції: "Носа собі відрізала". Так, співачка розмістила ролик, в якому з'явилася за кермом машини, а її пасажирами стали доньки – 15-річна Маша і 9-річна Аліса.

Нагадаємо, раніше Оля Полякова в гарячому міні покрутила попою на камеру: у чоловіків течуть слинки.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова ніжно звернулася до українців: "Ну що, пупсики".

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Полякова розкритикувала вибір Ксенії Мішиної у фіналі "Холостячки": "Нічому життя не вчить". Суперблондинка засмутилася, що головна героїня упустила хорошого і надійного Льошу і вибрала безтурботного сценариста "Квартал 95" Олександра