Супермодель і мама чотирьох дітей Стелла Теннант раптово померла у віці 50 років.

Модель Стелла Теннант пішла з життя за кілька днів до католицького Різдва. Про це повідомила в офіційній заяві її сім'я, не назвавши причину смерті і попросивши не порушувати їхнє приватне життя в такий важкий час, повідомляє fashionweekdaily.

Шотландська модель Стелла Теннант померла через п'ять днів після свого 50-річчя - вона відзначила ювілей минулого тижня, 17 грудня.

У заяві її сім'ї говориться: "З великим сумом ми повідомляємо про раптову смерть Стелли Теннант 22 грудня 2020 року".

модель Стелла Теннант, фото Getty Images
модель Стелла Теннант, фото Getty Images

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

модель Стелла Теннант на подіумі, фото Getty Images
модель Стелла Теннант на подіумі, фото Getty Images

Аристократична супермодель, внучка 11-го герцога Девонширського Ендрю Кавендіша, запам'яталася як одна з найбільш плідних моделей 90-х років.

Почавши свою модельну кар'єру в дев'яностих, Стелла Теннант знімалася для журналів Vogue, Harper's Bazaar і Numero у таких фотографів, як Тім Вокер, Брюс Вебер і Стівен Майзель, брала участь в показах Burberry, Hermès, Chanel, а також була однією з муз легендарного дизайнера Карла Лагерфельда.

модель Стелла Теннант і Карл Лагерфельд, фото Getty Images
модель Стелла Теннант і Карл Лагерфельд, фото Getty Images

Теннант вийшла заміж за французького фотографа Девіда Ласнета в 1999 році, і у пари є четверо дітей.

У повідомленні для преси говориться: "Стелла була чудовою жінкою і надихала всіх нас. Нам її буде дуже не вистачати. Її сім'я просить поважати їхнє приватне життя. Про організацію поминальної служби буде оголошено пізніше".

Нагадаємо, в Італії загадково померла модель Playboy

Як повідомляв портал Знай.ua, під Києвом трагічно загинула відома Instagram-модель

Також Знай.ua писав, у ДТП трагічно загинула відома телеведуча та зірка соцмереж