Зима в Україні плавно переросте в осінь. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко. Сьогодні, 23 грудня, більшу частину території України накрили снігопади, а завтра погода зміниться на дощі.

Зокрема, дощова погода очікується в Західній, Північній і південній частині України. Також певні опади можливі і в частині центральних регіонів.

дощова погода, скріншот з відео
дощова погода, скріншот з відео

Однак деяким областям України і пощастить. Зокрема, Харківщині можливий снігопад, який створить прекрасну атмосферу напередодні католицького Різдва. Найхолодніше буде в Східній Україні, де стовпчики термометрів покажуть до -4 градусів. Що стосується інших регіонів нашої країни, тепліше потрібно одягнутися жителям Дніпра, Запоріжжя та Сум, там також можлива мінусова температура. В інших регіонах буде стійкий "плюс".

У Києві вранці очікується дощ, який ослабне до середини дня. Увечері в столиці можливий снігопад. Також очікується штормовий вітер. Температура повітря в столиці складе 0 ... +2 градуси.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадавши, погода на Новий рік готує українцям сюрприз під шампанське і Олів'є.

Як повідомляв портал Знай, "підкорювачка Андріївського узвозу в ожеледь стала зіркою, поки її мама плакала. Марія Моїсеєнко виявилася гімнасткою і знала, як правильно падати

Також портал Знай писав, що зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю.