Вночі 23 грудня у Москві за дивних обставин загинув журналіст Михайло Бударагін.

Про смерть журналіста повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на джерела в правоохоронних органах.

Тіло 36-річного Михайла Бударагіна виявили біля будинку матері його цивільної дружини. Випадковий перехожий, який помітив труп, зателефонував у поліцію.

Михайло Бударагін фото з вільних джерел
Михайло Бударагін фото з вільних джерел

На вікні в під'їзді слідчі виявили відбиток, ідентичний черевику Михайла Бударагіна. Все виглядає на те, що він випав з вікна, але чи зробив він це по своїй волі чи ні - нарзі невідомо.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Незадовго до смерті Бударагін записав своїй цивільній дружині Катерині Андрєєвій кілька тривожних голосових повідомлень. Про це жінка розповіла в ході допиту.

За словами Андрєєвої, останні два роки Бударагін був пригнічений через борги - він робив ставки на спорт. Він навіть просив у її матері взяти кредит на 2 мільйони, щоб їх закрити - боявся, що відберуть квартиру в Великому Новгороді, де живуть його син і колишня дружина.

У день смерті журналіст розповів співмешканці, що йому на електронну пошту прийшов лист з погрозами і він збирається піти в поліцію.

О 23:55 чоловік відправив голосове повідомив Андрєєвій про те, що йому не дали цього зробити, і попросив жінку викликати поліцейських. Він сказав, що він втік від бандитів, які його переслідують і знаходиться в під'їзді матері дружини.

Коли співмешканка Бударагіна приїхала до будинку, вже був мертвий.

Після смерті Бударагіна в його телеграм-каналі з'явилося відкладене повідомлення, де журналіст заявляв, що не планує самогубство і якщо помре, то не по своїй волі.

"Можливо, зі мною щось трапилося, якщо ви це читаєте. Раз це повідомлення з'явилося - не встиг. Все, що може бути схожим на самогубство, таким не є" - зазначалось у повідомленні журналіста.

А от ноутбук, в якому нібито був лист з погрозами від бандитів, знайти не вдалося.

Як повідомили правоохоронці, смерть Бударагіна наступила в результаті численних травм.

Наразі неясно, що сталося c журналістом - слідство розглядає дві версії того: смерть в результаті насильницьких дій і самогубство.

Останнє місце роботи Бударагіна - газета "Вечірня Москва", де він писав колонки на соціальну і політичну тематики. Раніше працював в "Известиях", в газеті "Культура". Заснував "Новгородський політклуб", і був редактором сайту "Єдиної Росії".

Нагадаємо, чоловік посварився з дружиною і вийшов у вікно з сьомого поверху

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові трагічно загинув відомий дитячий лікар Олег Басілайшвілі - він випав з вікна власної квартири

Також Знай.ua писав, у Кривому Розі чоловік вистрибнув з вікна лікарні - була підозра на китайський вірус