Олексій Навальний спробував себе в інста-флірті, але наразі в нього не дуже виходить.

Після всіх подій, які відбулися за останній рік з російським опозиціонером Олексієм Навальним, схоже, він вирішив трохи розслабитись та побродити по Instagram сексапільних красунь. Чи, може, це побічна дія отруєння тим злощасним "Новачком", який політику насипали в труси.

Так чи інакше, але російського опозиціонера "засікли" на коментарі під фото королеви російського тіктока Діни Саєвої.

ідчуваю Діно пора відкрити збір грошей тобі на одяг. Його все менше і менше стає", - прокоментував Навальний кадр красуні.

Коментар скоріше схожий на критику, ніж на флірт. Але, як кажуть, не святі горшки ліплять - дасть Бог, навчиться.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Саєва не залишила без відповіді опозиціонера і відповіла роликом на пропозицію Навального скинутися їй на одяг.

"Де мої гроші, Навальний", - підписала тік-токерка своє коротке відео, на якому вона кривляється під пісню "Мальчик - гребаный обманщик".

Як відомо, 14 грудня Bellingcat, The Insider, CNN і Der Spiegel оприлюднили розслідування, в якому стверджувалося, що Олексія Навального отруїла "Новачком" спецгрупа співробітників ФСБ.

Сам Олексій Навальний заявив, що таку операцію не могли провести без згоди Путіна. Одним з імовірних учасників замаху на Навального автори розслідування назвали Костянтина Кудрявцева.

21 грудня Навальний опублікував запис телефонної розмови з людиною, яку він представив як Кудрявцева. Навальний розмовляв з ним від імені помічника секретаря Радбезу Миколи Патрушева. В ході бесіди Кудрявцев повідомив деталі отруєння, зокрема, що отруту нанесли на внутрішню сторону трусів Навального.

Нагадаємо, казахська телеведуча назвала Навального "Анальним".

Як повідомляв портал Знай.ua, наслідки хвороби Навального можуть бути довгостроковими, особливо в області нервової системи

Також Знай.ua писав, медики німецької клініки Charité змогли вивести російського опозиціонера Олексія Навального зі штучної коми