Учасниця "Битви екстрасенсів" Ірина Ігнатенко катувала дівчинку, намагаючись з'ясувати ім'я "демона", якого вона "виганяла" з дитини.

У мережі з'явилося відео "вигнання бісів" з дитини. Ритуал проводила учасниця "Битви екстрасенсів" Ірина Ігнатенко.

На кадрах видно, як маленька дівчинка, яку за руки і ноги тримають на підлозі двоє дорослих, б'ється в істериці. А Ігнатенко проводила якісь маніпуляції з димом, при цьому налякана дитина голосно плаче і намагається вивільнитися.

На відео також потрапила молода жінка, яка все це знімала на телефон. "Дійство" відбувалось зі згоди батьків дівчинки.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомили російські ЗМІ, відео з "вигнанням бісів" уже направили в поліцію. Зазначається, що дії дорослих можуть потрапляти під статтю про катування, а також про невиконання обов'язків щодо виховання дитини, пов'язаних з жорстоким поводженням.

Сама ж Ігнатенко заявила, що займалась "бісогінством" і лише звучить страшно. Вона також зазначила, що уважно вивчає історію хвороби людини перед тим, як приступити до вигнання бісів. За її словами, в деяких випадках вона не береться за людину, а відправляє його до лікаря.

Нагадаємо, переможець "Битви екстрасенсів" приручив під'їзного монстра

Як повідомляв портал Знай.ua, за Петросяна візьмуться українські екстрасенси

Також Знай.ua писав, екстрасенси зіткнулися з неочікуваною небезпекою під час розслідування містичних смертей у маленькому селі