Популярний астролог Павло Глоба часто ділиться в соцмережах порадами і підказками з підписниками. Експерт із зоряного неба і взаємодії природи з людиною розповів, як потрібно провести четвер, 24 грудня.

Про це йдеться в публікації Павла Глоби в Instagram.

"💌 Корисно починати цикл спортивних тренувань, не можна байдикувати і нав'язувати іншим свою волю. Добре позбавлятися старих непотрібних речей. Будьте обережні з домашніми вихованцями - сьогодні вони можуть проявляти агресію.

🚑 Хвороба сьогоднішнього дня зазвичай системно вражає організм, але якщо вона починається різко, то швидко йде.

🍀 Якщо вас кидає в жар, горять вуха - знак піднесення енергії, зміцнення сил і здоров'я. Побачити дим - знак втрати сил, попередження про можливі неприємності.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

🛏 Добре, якщо ви не бачите снів або не пам'ятаєте їх.

🍽 Сьогодні слід інтенсивно харчуватися, причому енергоємною та добре засвоюваною їжею: шоколад, хлібобулочні вироби, бобові, каші. Їжа повинна бути різноманітною і обов'язково підігрітою. "Важку" їжу краще не їсти.

👗👠 Рекомендуються жовті, темно-червоні і коричневі тони. Можна носити блискуче. Уникайте будь-яких холодних відтінків", - пише астролог.

скріншот

Нагадаємо, ведичний гороскоп на 2021 рік: яким знакам "бичок" принесе удачу просто на блюдце.

Як повідомляв портал Знай.uа, найбільш некеровані жінки за гороскопом: які знаки Зодіаку не мають гальм.

Також портал Знай.uа писав, які три знаки зодіаку знаходяться під заступництвом вищих сил.