Популярна українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок.

Нещодавно знаменитість похвалилася пікантним кадром, позуючи в гримерці перед фотосесією і роблячи селфі в дзеркалі. Так, артистка приміряла досить відверте вбрання: чорне боді з глибоким декольте і прозорими вставками, панчохи з поясом, довгих шовковий халатик коралового кольору і пухнасті капці. Жіночний образ красуня доповнила акуратними золотими аксесуарами у вигляді сережок і ніжним макіяжем, змінивши рідний корий колір очей на блакитний за допомогою лінз.

Соня згадала і про студентські роки, коли навчалася в політехнічному інституті імені Ігоря Сікорського на курсі інженерної графіки. Зірка пожартувала, що не повірила, якби їй сказали на третьому курсі університету, як вона буде наряджатися для роботи і яка кар'єра на неї чекає.

"Хто б мені, зі скорботним обличчям, коли здавала СопроМат на третьому курсі політеху, показав, в якому вигляді я врешті буду ходити на роботу 😂 🥂 🌚

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Що тут скажеш... Сподіваюся, що в наступному році мені знову дуже знадобляться панчохи 😂 🥂 🤪 🎄
До речі, як вам чубчик?"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.