Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість завела аккаунт в популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok, де невпинно постить відео і фото з розтяжками і фірмовими шпагатами. Цього разу артистка взяла участь в незвичайному челленджі, показавши, як змінювалася в роками.

Так, 44-річна зірка створила ролик, демонструючи і фото з раннього дитинства, і витончені кадри з балетного училища, а також на піку своєї слави. Колишня прима-балерина при цьому вирішила не вставляти у відео фото в дивних піжамах і компрометуючі пости, показуючи себе тільки з кращого боку.

"Це я.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Трансформація.🐣"

Варто відзначити, що "оновлену" фігуру і зовнішність Насті, а також скандальний характер нерідко пов'язують в декількома факторами: погані відносини з матір'ю Тамарою Володимирівною, розбите серце після роману з Сулейманом Керімовим, раптове звільнення з "Большого" театру, де завершилася її кар'єра, а також лобов до алкоголю.

Шанувальники не змогли прокоментувати відео, адже Волочкова давно відключила коментарі. Вся справа в тому, що раніше балерина піддавалася справжній бурі хейту, яку сама і провокувала скандальними вчинками, наприклад, шпагатами в міні-бікіні, а також "оголеними" фото в улюбленій лазні і крижаної купелі.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.